Werkwijze

Ontwerp, installatie, onderhoud, reparatie machines, technische projectbegeleiding, instructie en opleiding van eigen personeel. Bij Bos Techniek Service kunt u terecht voor een breed scala aan producten en technische diensten.

Dit begint al in de adviesfase.
Door samen met u uw wensen en eisen door te nemen vormt Bos Techniek Service zich een beeld van de situatie. Tijdens deze gesprekken zullen wij u vanzelfsprekend al voorlichten over de mogelijkheden van de verschillende systemen. De uitgebreide vakkennis van onze specialisten kan u helpen de juiste uitgangspunten te formuleren.

In de ontwerpfase maakt Bos Techniek Service een compleet plan voor u met alle berekeningen en tekeningen. Uw wensen worden verwerkt in het plan en waar mogelijk worden er vrijblijvend nog betere oplossingen aangedragen. Het plan wordt helemaal afgestemd op uw specifieke situatie.

Natuurlijk houdt Bos Techniek Service rekening met uw budget; we willen u ten slotte zo goed mogelijk van dienst zijn.

De installateurs van Bos Techniek Service zijn altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor bent u gegarandeerd van een up-to-date systeem.

Bos Techniek Service besteedt de grootst mogelijke zorg aan de aanleg van de installaties. De werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met u, zodat u hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt. Ook zijn onze mensen er op getraind om netjes en verzorgd te werken.

U kunt met Bos techniek Service afspraken maken over het (periodiek) onderhoud van de technische installaties. Samen met u wordt er een onderhoudsschema opgesteld. De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn kunnen door onze installateurs worden uitgevoerd. Maar ook kan Bos Techniek Service de werkzaamheden voor u coördineren of samen met uw eigen personeel uitvoeren. Tevens is het mogelijk dat wij uw medewerkers opleiden zodat deze in het vervolg de onderhoudswerkzaamheden zelf kunnen uitvoeren.

Reparaties aan uw bestaande technische installatie kan Bos Techniek Service ook voor u uitvoeren. De installateurs zijn getraind in het opsporen van defecten en het verhelpen van technische mankementen. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat uw waardevolle installatie spoedig weer naar behoren functioneert. Bos Techniek Service heeft zelfs een calamiteitendienst waar u gebruik van kunt maken.

Wij helpen u graag verder! Maak gebruik van ons contactformulier om contact op te nemen.

 0186-669132 
info@bostechniek.nl